DIENSTEN EN PRIJZEN

 
 

DIENSTEN

  • Loopbaanbeoordeling en -analyse:  het evalueren van jouw vaardigheden, interesses, waarden en doelen om inzicht te krijgen in welke loopbaanrichting het beste bij jou past.

  • Loopbaanplanning en doelstellingen stellen: opstellen van realistische loopbaandoelen en het ontwikkelen van strategieën om deze doelen te bereiken.

  • CV- en sollicitatiebriefadvies: ondersteuning bieden bij het maken of verbeteren van CV's, sollicitatiebrieven en andere sollicitatiematerialen om de kans op succes bij het vinden van werk te vergroten.

  • Interviewvoorbereiding: helpen bij het voorbereiden op sollicitatiegesprekken door middel van rollenspellen, feedback en tips over hoe je jezelf effectief kunt presenteren tijdens een interview.

  • Loopbaanverandering en omscholing: Voor mensen die op zoek zijn naar een carrièreverandering of overwegen om zich om te scholen, kan ik begeleiding bieden bij het identificeren van nieuwe carrièremogelijkheden, het plannen van de overgang en het verwerven van de benodigde vaardigheden.

  • Stressmanagement en work-life balance: ondersteuning bieden bij het omgaan met werkgerelateerde stress, het verbeteren van work-life balance en het ontwikkelen van strategieën om een gezonde werk-privébalans te behouden. ondersteuning bieden bij het omgaan met werkgerelateerde stress, het verbeteren van work-life balance en het ontwikkelen van strategieën om een gezonde werk-privébalans te behouden.

  • Zelfbewustzijn en persoonlijke groei: helpen bij het vergroten van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, het identificeren van sterke punten en ontwikkelingsgebieden, en het bevorderen van persoonlijke groei en zelfontplooiing.


LOOPBAANBEGELEIDING MET LOOPBAANCHEQUES VDAB

https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

O.l.v. loopbaancentrum In Via: https://www.inviacoaching.be

 

PRIJZEN ZONDER LOOPBAANCHEQUES

Kennismakingsgesprek 30 minuten online/telefonisch

€30

Intakegesprek 90 minuten

€80

Vervolgconsult 60 minuten

€60

Intelligentie-onderzoek

€250

Verslag

€110